Stránky mateřské školy

Aktuality - 2017/2018

Projekt Zdraví dětem

V pondělí 11.9. 2017 se všichni žáci školy zúčastnili zábavně koncipovaného programu primární prevence, který se týkal zdravého životního stylu. Děti v průběhu programu doprovázely dvě loutky Zdravík a Jedlík, jejichž hlavním cílem bylo motivovat žáky ke zdravému stravování a pohybu.
Během výuky se žáci seznámili například se základy zdravého stravování (rozdělení potravin na zdravé a nezdravé), jaké potraviny se pěstují u nás v České republice, odkud jsou například exotické druhy ovoce, vysvětlili si původ mléka, masa, vajíček, obilovin a dalších potravin. Na konci hodiny byly děti odměněny diplomy.

Zobrazit celý článek

Přivítání prvňáčků

4.9. 2017 jsme slavnostně přivítali do naší školy nové žáčky.
Paní ředitelka Olga Hillová a páni starostové z Moravských Prus a Vážan popřáli dětem hodně úspěchů v první třídě. Prvňáčci nadšeně plnili pod vedením třídní učitelky Ireny Černochové zajímavé úkoly. Přejeme prvňáčkům, ať se jim v první třídě daří a líbí!

Zobrazit celý článek

Zahájení školního roku 2017/2018

Žáci 2.,3. a 4. ročníku se sejdou ve svých třídách v 7:30 hodin a po první vyučovací hodině odcházejí domů. Prvňáčky přivítáme až v 8:30 hodin.

Zobrazit celý článek

Pozvánka

Prvňáčky přivítáme 4. 9. 2017 v 8:30.

Zobrazit celý článek