Stránky mateřské školy

BESÍDKA KE DNI MATEK

Ve středu 15.5. jste mohli navštívit naši tradiční besídku ke Dni matek.

Více se dočtete v CELÉM ČLÁNKU (klik vpravo pod fotem).

obrazek

Letošní besídka byla opět pestrá - nejprve děvčata ze ZŠ předvedla své aerobicové vystoupení na písničky Dělaní a Hlupáku, najdu tě. Poté následovalo barevné pásmo písniček a básniček dětí z MŠ. Děti ze ZŠ si letos secvičily operetku od pana Svěráka a Uhlíře "Červená Karkulka". Pohádkově pokračovaly děti básničkou Perníková chaloupka, a po ní na tanečním parketu předvedli své vystoupení žáci navštěvující taneční kroužek. Dále se v programu opět předvedly děti z MŠ se svým tanečním vystoupením Lentilky. Žáci 3. a 4. ročníku si připravili show, ve které imitovali skupinu Kroky Františka Janečka a jeho hlavní představitele - Michala Davida, Pavla Horňáka, Pepu Melena, prostor měla i Poupata.

Na závěr besídky zazněl Valčík pro mámu od Michala Davida, při kterém na parket nastoupily všechny účinkující děti, které po skončení předávaly maminkám drobné dárečky.


Fotografie z této akce najdete níže či rozkliknutím v naší fotogalerii.

 

Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat  svým kolegyním, které mi velmi pomohly s přípravou, nácvikem a organizací, MŠ za bezchybnou spolupráci a v neposlední řadě všem zúčastněným dětem, které vystoupení tak krásně zvládly :-)

 

Mgr. Svatava Šebestová, ředitelka školy