Stránky mateřské školy

Co se událo během září :-)

obrazek

    Jedno páteční dopoledne jsme přijali pozvání pana Marka Vejmoly z Vážan, který u příležitosti oslav výročí své firmy umožnil našim dětem doslova vyřádit se ve dvou skákacích hradech. Pro děti dále připravil oplatky a pití v krabičkách. DĚKUJEME! Opět jsme využili příležitosti setkání s hercem Martinem Zounarem, který se s námi velmi ochotně vyfotil a popovídal si. 

     V rámci pracovních činností vytvořili žáci 3. a 4. ročníku z převážně recyklovatelného materiálu krásná zvířata - takovou malou školní zoo - vše jsme zdokumentovali a zaslali do soutěže "Život zvířat očima dětí" vyhlášenou společností REC GROUP ze Starého Města. Za týden jsme se dozvěděli výsledky - krásné 3. místo a s tím spojená výhra - volná vstupenka do KOVOZOO pro celou třídu, pexeso, záložky, nafukovací balonky a 1 velká nafukovací hračka. Ještě jednou zasílám pochvalu a poděkování za úspěšnou reprezentaci všem dětem, které se na díle podílely a samozřejmě paní učitelce Adámkové, která děti na soutěž připravovala.

     Ve středu 23.9. navštívily děti 3. a 4. ročníku dětské dopravní hřiště ve Vyškově, aby si řádně zopakovaly pravidla silničního provozu nejen teoreticky, ale také přímo v praxi.