Stránky mateřské školy

Začínáme!!! :-)

obrazek

V pondělí 1.9. nám začal další nový školní rok. Do lavic usedlo 39 žáků, z toho 6 prvňáčků. Ti budou ve spojené třídě spolu s žáky 3.ročníku pod vedením třídní učitelky Mgr. Hany Bartíkové. Žáci 2. ročníku budou pokračovat s třídní učitelkou Mgr. Svatavou Šebestovou a pro žáky 4. ročníku bude třídní učitelkou opět Mgr. Irena Černochová. 

P.vychovatelka Jarmila Bláhová se přestěhovala do Prahy a my ji přejeme úspěch na dalším jejím působišti či pohodové užívání důchodu. Na její pozici nastoupila paní učitelka Mgr.Helena Adámková, která zde hned po ukončení svých studiích před 6 lety začínala.

Ve školní jídelně se o přípravu jídel budou i nadále starat paní Vlasta Klouparová, Dajana Bubeníková a Eva Košutová. Pozici vedoucí stravování v letošním školním roce bude zastávat paní Ludmila Molitorisová, a to místo paní Ludmily Hasalové, která dostala možnost celého pracovního úvazku v jedné vyškovské firmě. Přejeme i jí touto cestou hodně zdaru a děkujeme za odvahu zařazovat do našeho jídelníčku nejen množství výborných salátů, ale i jídel a surovin doposud nevyzkoušených. Úklid má stále na starosti paní Alena Jarmarová. 

Mnozí jste si všimli novinky, kterou jsme zavedli především z důvodu zajištění bezpečnosti - zamykáme budovu, a to v době od 8,30-12,05 a od 13,00-14,30. Prosím, abyste dodržovali tyto časy. Pokud potřebujete dítě vyzvednout dřív či během dopoledního vyučování, pak se stačí domluvit a my Vám přijdeme odemknout.

Přeji dětem, zaměstnancům i Vám, abychom tento školní rok propluli přinejmenším stejně pohodově jako vloni :-)

Svaťka Šebestová, ředitelka školy