Stránky mateřské školy

VYSTOUPENÍ NAŠICH DĚTÍ

obrazek

V polovině května jsme s dětmi připravili vystoupení pro naší maminky. Jelikož mnoho maminek rádo cestuje, zvolili jsme jako letošní téma naší besídky motiv dopravy a cestování, proto bylo možné v úvodu zhlédnout milé vystoupení našich motýlků na koloběžkách. S tanečním vystoupením kroužku zumby a aerobicu jsme se ocitli na letní dovolené, poté jsme se vrátili zpět do Čech, abychom si s dětmi z MŠ osvěžili pravidla silničního provozu, ale nejen to, i s nimi jsme se vydali na malý výlet a to hned několika dopravními prostředky! S žáky základní školy jsme pak navštívili hned několik států po celém světě.

V sobotu 26.5. jsme pak se stejným programem vystoupili na "Posezení pro seniory", ačkoliv se nás sešla jen zhruba polovina, vystoupení se vydařilo a my sklízeli slova chvály. Velkou pochvalu si za své taneční vystoupení vysloužila i žákyně 4. ročníku Jolanka Vejrostová, která zde předvedla sérii standardních i latinských tanců, a to se svým tanečním partnerem Štěpánem Hruškou.

I pro naše seniory jsme přichystali dárečky - tentokrát  jsme předávali porcelánové talíře, které děti ozdobily barevnými tulipány.

O drobné občerstvení v podobě mini chlebíčků a koláčků se postaraly naše šikovné paní kuchařky, sál nám pomohly již tradičně vyzdobit paní Brázdilová, Bugnerová, Burešová, Kubíková a Špičáková  a na dárečky pro maminky nám sponzorským darem v podobě porcelánového nádobí přispěl pan Marek Vejmola majitel firmy Plast Mark z Vážan. Všem výše uvedeným ještě jedenkrát děkuji.


Obě vystoupení se vydařila a já tak touto cestou ještě jednou posílám poděkování jak dětem, tak i rodičům, že byli tak ochotní a "ukrojili" si čas ze svého volného sobotního odpoledne - DĚKUJEME!!

Samozřejmě poděkování patří i paním učitelkám za přípravu, nácvik a pomoc při organizaci obou vystoupení!