Stránky mateřské školy

Únorové zážitky
školní karneval s muchomůrkama

Únorové zážitky

Na začátku února nešla ve škole takřka po celou dobu provozu elektrika, proto jsme pro děti zajistily výukové programy - jeden den v ZOO parku Vyškov, kde si prošly zookoutek a poté se dozvěděly něco se života hmyzu. Druhý den pak strávily děti ve Středisku volného času "Maják" (dříve pod názvem DDM), kde někteří absolvovali programy Tluče Bubeníček a Hlína, jiní Hlína a Já mám koně... - viz fotogalerie.

Jedno páteční dopoledne si děti řádně procvičily angličtinu, a to díky anglickému workshopu. Děti si díky mnoha písničkám zopakovaly pozdrav a frázi How are you? Dále pak počítání do 10, pocity... Děti se náramně bavily a přitom se učily :-)

Pátek 19.2. patřil již tradičnímu školnímu karnevalu. Letos se paní učitelky sladily do kostýmů muchomůrek. Kostýmy dětí byly různorodé - od princezen, bojovníků, přes kouzelníky až po různá zvířátka. Děti se doslova vyřádily na tanečním parketu, společně si zasoutěžily a domů si pak každý odnášel vytvarovaný balonek buď v podobě čelenky nebo pejska a nějaké ty dobroty. Na rej masek se můžete podívat do přiožené fotogalerie :-)