Stránky mateřské školy

Rozloučení se školním rokem

Rozloučení se školním rokem

V úterý 27.6. jsme se již tradičně sešli s dětmi a jejich příbuznými na školní zahradě, abychom se zde rozloučili se školním rokem. Letos se o zábavný program postaral klaun Čiko, který měl pro děti připravenou spoustu soutěží a her. Poté se podílel na pasování předškoláčků do řad školáků, prvňáčků na čtenáře a rozloučil se spolu s námi se čtvrťáky, kteří přechází od září do Vyškova.

Pasování ale neproběhlo jen tak, každá výše jmenovaná skupina dětí předvedla svůj um - předškoláci nám zarecitovali několik básniček, každý prvňáček musel přečíst 1 větu a čtvrťáci ze třídy NÁMOŘNÍKŮ se prezentovali vlastními básničkami.

Loučení se letos bohužel netýkalo pouze dětí, ale i některých zaměstnanců - z mateřské školy odchází po dlouholetém působení paní Jitka Měřínská, ze školní družiny nám na jinou školu přechází paní učitelka Helenka Adámková a po mnoha letech opatrování školy odchází paní školnice Alena Jarmarová. Všem našim spolupracovnicím patří ještě jednou velký dík za skvěle odváděnou práci, za jejich přínos škole a celkově za jejich osobní kvality, budou nám v našem kolektivu velmi chybět... Paní Jitce Měřínské a Aleně Jarmarové přejeme, ať si ve zdraví užívají zaslouženého důchodu a paní učitelce Helence, ať se jí v novém působišti líbí a daří.