Stránky mateřské školy

Svatomartinská výzva
POJĎME SE BAVIT!

Svatomartinská výzva

Milé děti, Vážení rodiče a další příznivci školy, dne 11. 11. by se za normálních okolností konal svatomartinský lampionový průvod s bílým koněm. Letos je ale všechno jinak. Pojďme společně porazit COVID veselou myslí a činností, která nás bude bavit.

Vyzýváme všechny nadšené výtvarníky, sportovce, hudebníky či literáty, malé, velké, děti, dospělé, ze školy i mimo ni: POJĎME SE BAVIT!

Zahájení výzvy je stanoveno na 11. 11. 2020 v 11,00 hodin – tzn. na svatého Martina a potrvá symbolických 11 dní, tedy do 22. 11. 2020. Po tuto dobu lze plnit cokoliv z nabídnutých možností výzvy, případně všechny, podle zájmů, schopností a chuti. Vše je dobrovolné! Každý, kdo se zúčastní třeba jen jedné výzvy, bude na konci odměněn (buď už ve škole, nebo jednotlivě u dveří) a zároveň budou vyhodnoceni nejaktivnější, případně nejlepší výkony. Zkrátíme si čas čekání, zlepšíme si náladu a zkrášlíme školu.

Pro radu, pomoc, materiál, případně zasílání videí, fotek se obracejte přednostně na paní učitelku Mamiňákovou, eventuálně na třídní učitelku.
 

Kdo bude mít náladu, chuť, určitě si vybere. Fantazii se meze nekladou! Zašleme Vám legendu o sv. Martinovi i nápady pro vyrábění. Těšíme se na zážitky, výrobky a hlavně už na Vás všechny!