Stránky mateřské školy

Katka Svobodová v Austrálii!!

1. června tohoto roku proběhlo v ZOO Lešná v rámci programu Film Festivalu Zlín 2009 slavnostní vyhlášení a předání cen výhercům 3. ročníku soutěže „Moje soukromí! Nekoukat, nešťourat!", kterou pořádal Úřad pro ochranu osobních údajů. Naše žákyně Kateřina SVOBODOVÁ si odsud odvezla za svou výtvarnou práci Čestné uznání, viz http://www.uoou.cz/uoou.aspx?loc=333

Ve středu 7. září jsme pak obdrželi zprávu, že její dílo zaujalo pracovníky Úřadu pro ochranu soukromí až v samotné Austrálii, kteří ho uveřejnili ve svém elektronickém měsíčníku.

Ještě jednou tedy děkujeme jak Katce, tak i p. vychovatelce Jarmile Bláhové za dnes již mezinárodní reprezentaci naší školy, vsi i ČR :-)

Katka Svobodová

Dopis od paní Sklenářové z Úřadu pro ochranu osobních údajů:
Mám radost, že Vás mohu informovat, že obrázek Kačenky Svobodové, který zaslala do letošního ročníku naší soutěže "Moje soukromí! Nekoukat, nešťourat!", se tak zalíbil našim australským kolegům, že si ho od nás vyžádali a zveřejnili ho (společně s informací o soutěži) v říjnovém čísle svého elektronického měsíčníku.

... zde je webový odkaz na stránky australského úřadu pro ochranu soukromí:
http://www.privacy.vic.gov.au/

odkaz na elektronický měsíčník: http://www.privacy.vic.gov.au/privacy/web.nsf/download/734FB7F0B8F7C2B8CA257643001A4C9E/$FILE/Privacy%20Victoria%20Network%20eNews%20October%202009.pdf

Přejeme Kačce i celé Vaší škole hodně dalších úspěchů!
S pozdravem,

Andrea Sklenářová
samostatné oddělení tiskové
Úřad pro ochranu osobních údajů