Stránky mateřské školy

VÝTVARNÉ POČINY NAŠICH DĚTÍ

obrazek

Během ledna proběhla v Turistickém informačním centru výstava obrázků našich dětí. Pokud jste neměli tu možnost ji navštívit, podívejte se na ni alespoň do naší fotogalerie :-)


V polovině května obdrželo několik dětí z naší školy pozvánku na hrad a zámek Staré Hrady nacházející se až u Jičína v Čechách. Pozvánka byla pouze pro vyvolené - pro děti, které uspěly se svými obrázky v celostátní soutěži "Namaluj draka". Z tisíce obrázků, které byly do soutěže poslány z celé republiky, bylo vybráno 300 těch nejlepších, a tak jsme byli rádi, že právě naše děti patřily k těm "nej".

Paní vychovatelka Bláhová a spolu s ní Anička Jašíčková, Davča Kramoliš a Jirka Večerka si tuto slavnostní akci nenechali ujít a jednu květnovou neděli se vydali na výlet. Nelitovali dlouhé cesty, program byl bohatý a zábavný, a tak si odváželi nejen nějaké dárečky, ale i spoustu zážitků. děti byly např. pasovány na ochránce starohradských pohádek. Pasovaná byla i paní vychovatelka, která přebírala cenu za svého vnoučka(viz foto).

Ještě jednou dětem gratulujeme a děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy! Poděkování patří také paní vychovatelce, která děti na výtvarnou soutěž připravovala, a která se také postarala o velmi vydařenou výstavu v TIC Vyškov.